Toimitusjohtajan terveiset

05.01.2017

Tammikuun alussa toteutuneen yrityskaupan myötä olen siirtynyt sivuun Noormarkun Murske Oy:n toimitusjohtajan tehtävistä. Yrityksen johdossa jatkaa Hanra Oy:stä tuttu Tuomas Hannula, joka osti Noormarkun Murske Oy:n koko osakekannan. Jatkan yrityksen palveluksessa auttaen sen siirtymisessä uuteen aikakauteen parhaan kykyni mukaan.
Perustin Noormarkun Murskeen vuonna 1981, ja kuluneiden vuosikymmenten aikana se kasvoi merkittäväksi tekijäksi satakuntalaisten maanrakennusyritysten joukossa. Olen ollut etuoikeutetussa asemassa saadessani työskennellä kaikki nämä vuodet ammattitaitoisten työntekijöiden kanssa sekä yrityksemme monien asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden parissa. Nyt aika oli kuitenkin kypsä luovuttaa yrityksen toiminta ja sen kehittäminen uusiin käsiin.
Haluan kiittää kaikkia Noormarkun Murske Oy:n toiminnassa näiden vuosien aikana mukana olleita ihmisiä. Perinteikkään yrityksen tulevaisuus näyttää hyvältä ja valoisalta, joten luovutan sen hyvillä mielin uudelle omistajalleen.
Hannu Jokisalo
05.01.2017Toimitusjohtajan terveiset
02.11.201635 -vuotta maarakennusta